Igor (21) izašao u provod, pa NESTAO: Policija ga pronašla U KOMI, a onda se desilo NAJGORE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2017, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor (21) izašao u provod, pa NESTAO: Policija ga pronašla U KOMI, a onda se desilo NAJGORE (FOTO)

Ležao na klupi

Igor Stanković (21) iz Virovitice, preminuo je u bolnici u Frankfurtu gde je bio mesec dana u stanju kome iz koje se nažalost nikad nije probudio.

Pročitajte i:

Mladić je te subote, 18. novembra otišao sa prijateljima iz Majnca u Frankfurt u provod. U povratku, Stanković se na železničkoj stanici posvađao sa prijateljima i ostao da sedi na klupi. Oni su otišli, ali su se posle nekog vremena vratili po njega. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stankovića nisu pronašli na mestu gde je ostao i vratili su se bez njega u Majnc.

Igorova sestra na svom se Fejsbuk profilu oprostila od njega stihovima:

"Gledam sunce na zapadu tone, tamo negde sviće bratu mome. Imam brata kraj mene ga nema, odnela ga neka druga zemlja. Ti si negde s druge strane sveta, slike šaljes preko interneta. Noću sanjam njegov glas, nadam se da doći će čas da ga opet jako zagrlim".

Igorovi roditelji su prijavili 20. novembra nestanak sina, jer im se, nakon što im se nije javljao na mobilni. I kompanija Lokor, za koju je Stanković radio na mestu montažera, takođe je prijavila njegov nestanak, jer se nije pojavio na poslu ni u stanu. Nemačka policija pronašla ga je kako pretučen leži na klupi bez svesti.

Prema saznanju policije, njega je napala grupa od osam muškaraca u dobi 16-25 poreklom iz Severne Afrike i Jugoistočne Evrope. Navodi se da su imali tamnu kosu i bili obučeni u tamnu odeću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.