Izvor: B92, 16.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ignorisanje pitanja restitucije"

Beograd -- Član Narodne inicijative za restituciju Srboljub Glišić smatra da stranke problem restitucije samo koriste u predizborne svrhe.

Glišić je rekao da su stranke izbegavale pitanje povratka nacionalizovane imovine, obećavale pomoć ili su otvoreno protiv rešavanja tog problema.

Koordinator za Braničevski okrug Vojin Kuzmanović rekao je da je čudno kako za šest godina ni jedna stranka demokratskog bloka nije shvatila značaj restitucije za razvoj Srbije.

"Bez restitucije nema modernizacije i integracije Srbije u Evropu. Ovo je već sedma godina tranzicije i nije mi jasno kako političari ne shvataju da je ona bitna kao i svaki drugi zakon", rekao je Kuzmanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.