Izvor: Blic, 16.Sep.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igi Pop postaje živa legenda

Čuveni američki roker Igi Pop će primiti nagradu "Živa legenda" na ceremoniji dodele "Maršal klasik rok rol" nagrada, prenosi BBC.

Igi Pop, najpoznatiji kao pevač grupe "The Stooges", dobiće svoju nagradu na ceremoniji, koja će se održati 2. novembra u Londonu.

"Sve te godine skakanja po sceni i ludovanja sa publikom u uvrnutom rok univerzumu su se konačno isplatile", rekao je Igi Pop.

Među prethodnim dobitnicima prestižne nagrade za rok muzičare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su i čuveni Ozi Ozborn, Džimi Pejdž i Elis Kuper.

"Svi koji su ikada dobili ovu nagradu su apsolutno neverovatni, osećam se izuzetno počastvovanim i jako sam srećan zbog toga što ću im se pridružiti", dodao je 62-godišnji roker.

Dobitnike ostalih nagrada, koje će biti dodeljene na ceremoniji u Londonu, će izglasati čitaoci magazina "Klasik rok".

Igi Pop, čije je pravo ime Džejms Osterberg, poznat je po hitovima kao što su "Lust for life", "Real wild child" i "The passenger".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.