Identifikovana osoba koja je pretila Abazoviću

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 17:55

Identifikovana osoba koja je pretila Abazoviću

Podgorica -- Uprava policije Crne Gore saopštila je da je identifikovala osobu koja je putem društvenih mreža pretila predsedniku Građanskog pokreta URA Dritanu Abazović.

Navode i da je rad na tom predmetu u toku, s obzirom na to da se to lice nalazi u inostranstvu, pišu podgoričke Vijesti.

Navodi se da je Uprava policije o tome obavestila Savet za građansku kontrolu rada.

Direktor Uprave policije Veselin Veljović je pozvao Abazovića i sve koji poseduju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo kakve informacije o njegovoj ugroženosti da o tome obaveste nadležne državne organe.

On je podsetio na sve što je objavljeno u javnosti u vezi sa pretnjama Abazoviću i dodao da je Uprava policije pristupila i aktivnostima iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja saznanja o ugroženosti lidera URA.

Što se tiče navoda da Abazovića obezbeđuju pripadnici stranih službi, Veljović navodi da Uprava policije sa tim navodima nije upoznata niti o tome ima saznanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DOK SE FORMIRA VLADA U SKUPŠTINI - HITNO SE OGLASILA CRNOGORSKA POLICIJA: Otkriveno ko je pretio Abazoviću

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020

Uprava policije Crne Gore saopštila je da je identifikovala osobu koja je putem društvenih mreža pretila predsedniku Građanskog pokreta URA Dritanu Abazoviću...Kako navode iz Uprave policije Crne Gore, rad na tom predmetu je u toku, s obzirom na to da se osoba koja je uputila pretnje nalazi u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.