Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2024, 15:50

Ida Prester rasprodala prvi i zakazala drugi koncert u Beogradu

Nakon što je čak mesec dana ranije rasprodala prvi beogradski koncert koji će biti održan 5. aprila u Domu omladine Beograda, regionalna indie pop ikona Ida Prester zajedno sa bendom Lollobrigida zakazala je još jedan koncert za 4. april na istoj lokaciji. Na ovim nastupima Ida će proslaviti jubilarnih 20 godina svoje muzičke karijere i ujedno promovisati dugoiščekivani prvi solo album „Sad“. Kao predgrupa na beogradskim koncertima nastupiće novo lice domaće alternativne scene ZHIVA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rasprodala prvi, zakazala drugi koncert: Ida Prester u Beogradu slavi 20 godina karijere

Izvor: Blic, 14.Mar.2024

Nakon što je rasprodala prvi beogradski koncert koji će biti održan 5. aprila, regionalna indie pop ikona Ida Prester zajedno sa bendom Lollobrigida zakazala je još jedan koncert za 4. april.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.