Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Nov.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović dobija poštansku marku

Švedska pošta saopštila je da će 27. marta pustiti u prodaju marku sa likom fudbalera Paris Saint Germaina Zlatana Ibrahimovića. Ibrahimović se nalazi na širem spisku kandidata za nagradu Zlatna lopta, koju Svetska fudbalska federacija dodeljuje najboljem igraču u godini. "Uglavnom dobijam račune i marke na njima nisu baš lepe, možda će sada biti drugačije," rekao je Ibrahimović. Švedski reprezentativac, takođe, konkuriše za nagradu "Ferenc Puskas" za najlepši...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Ibrahimović dobija poštansku marku

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2013

STOKHOLM - Švedska pošta saopštila je da će 27. marta pustiti u prodaju marku sa likom fudbalera Paris Saint Germaina Zlatana Ibrahimovića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.