Ibrahimović: Opet ćemo da napunimo Leverkuzen do vrha!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Opet ćemo da napunimo Leverkuzen do vrha!

Kabaje je stigao u zimskom prelaznom roku i sada smo tu Kavani, Laveci, Johan i ja. Morate priznati da smo najubitačniji napadački kvartet na svetu, rekao je Ibra

Nova petarda u najavi!

Najveći gubitnici nemačkog fudbala u poslednje dve decenije večeras će (20.45) u Parizu jedva čekati da sudija što pre odvira kraj revanš meča osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ kako bi još jedan debakl Leverkuzena otišao u istoriju!

„Farmaceuti“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su u poslednjih 20 godina bili petostruki vicešampioni Nemačke i jednom finalisti Lige šampiona. U svojoj trofejnoj sali imaju samo dva trofeja - jedan nacionalnog i drugi kupa UEFA. Takođe, Leverkuzen dolazi u prestonicu Francuske posle katastrofalnog poraza od 4:0 u prvom meču, a pošto Parižani na Parku prinčeva nikad u istoriji nisu izgubili od Nemaca, i to uz samo jedan primljen gol na pet duela, jasno je da će revanš koristiti za demonstraciju sile i poboljšanje golgeterskog učinka „svetaca“.

- Kabaje je stigao u zimskom prelaznom roku i sada smo tu Kavani, Laveci, Johan i ja. Morate priznati da smo najubitačniji napadački kvartet na svetu. Ne znam koji klub ima ovakvu četvorku, a pri tome nisam pomenuo Matuidija, Motu, Lukasa, Veratija... Ne želim da potcenim Leverkuzen, ali jasno je ko ide u sledeću rundu, a ovaj duel biće odlična prilika da još bolje uigramo napad i opet probamo da napunimo mrežu rivala - rekao je Ibra.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.