Ibrahimović: Idem u penziju za dvije godine

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Avg.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Idem u penziju za dvije godine

PARIZ - Jedan od najboljih fudbalera sveta Zlatan Ibrahimović najavio je danas da će 2016. godine završiti igračku karijeru.

"Ugovor sa PSŽ-om mi ističe na ljeto 2016. godine. Tada ću imati 34 godine, ne vjerujem da ću poslije toga moći da igram na vrhunskom nivou. Zato vjerujem da ću se tada i povući", rekao je švedski fudbaler za ESPN.

Ibrahimović je u Pariz došao u ljeto 2012. godine iz italijanskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milana, a sa "svecima" je osvojio dvije uzastopne titule šampiona Francuske.

On je ponovo negirao da želi da se vrati u Juventus i istakao da se ne slaže kako je on najzaslužniji za uspjehe pariškog kluba.

"Uopšte ne mislim da sam ja glavni uzrok uspjeha. Ne bih ništa postigao da nemam dobre saigrače. Radi se o sjajnim ljudima koji me poštuju, a i ja njih. To je veoma važno. Svi uspjesi dolaze kao plod napornog rada. U našem timu ima nekoliko vođa, atmosfera u ekipi je odlična", zaključio je Ibrahimović.

On je u dosadašnjoj karijeri još igrao za Malme, Ajaks, Inter i Barselonu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović: Idem u penziju za dve godine

Izvor: Press, 14.Avg.2014

"Ugovor sa PSŽ-om mi ističe na leto 2016. godine. Tada ću imati 34 godine, ne verujem da ću posle toga moći da igram na vrhunskom nivou. Zato verujem da ću se tada i povući", rekao je švedski fudbaler za ESPN... Ibrahimović je u Pariz došao u leto 2012. godine iz italijanskog Milana, a...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.