Izvor: Blic, 13.Jul.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IZVINJAVAMO SE ZBOG..." Kneževa ćerka tek što je počela da peva, a desio se peh koji je razbesneo Crnu Goru!

Pehovi se dešavaju, ali se retko dešava da se i organizatori i bend izvine zbog lošeg koncerta. E, pa, izgleda da je došlo do presedana.

Tako je To Tivat organizovala koncert benda Sevdah bejbi, koji nije zadovoljio publiku, pa je upućeno izvinjenje.

- Dragi sugrađani, sugrađanke, gosti naše Opštine, s obzirom na status organizatora (iako ne našom krivicom), upućujemo javno izvinjenje zbog sinoćnjeg lošeg koncerta benda “Sevdah baby” i cjelokupnog ugođaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji nije bio najreprezentativniji, kako ni za nas kao organizatore, tako ni za sam bend, što smo u skorijem razgovoru sa njima i imali prilike od njih i direktno čuti, te ovom prilikom prenosimo i njihovo izvinjenje. Naime, odgovorno se nastavljamo baviti ostatkom programa Ljeto Tivat 2017 do kraja i uz Vašu podršku, nadajmo se da ćemo imati prilike i predstaviti jos mnogo toga što je pred nama.

Vaša Turistička organizacija Tivat - stoji u saopštenju.

Inače, nova pevačica benda Sevdah Bejbi je ćerka Nenada Kneževića Kneza, a kako su ovo njeni muzički počeci, nije joj lako. Bend još nije uputio zvanično izvinjenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.