IZREŠETAO JE PRED BEBOM! Detalji pucnjave u blokovima: Njena majka SVE VIDELA, otac ZANEMEO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZREŠETAO JE PRED BEBOM! Detalji pucnjave u blokovima: Njena majka SVE VIDELA, otac ZANEMEO (FOTO)

Do krvoprolića je došlo u ulicama Jurija Gagarina i Ivana Ribara

Devojka T.J. (25) teško je povređena u bloku 45 u Novom Beogradu, kada je u nju pucao bivši suprug D.J. (25), koji je odmah potom sebi pucao u glavu.

Naime, on je pucao u T.J. u ulici Jurija Gagarina broj 111, dok je u kolicima bila njihova beba. Mladić je ispalio tri hica u nju, a potom krenuo da trči u pravcu ka ulici dr Ivana Ribara.

Povređena je sa tri prostrelne rane u desnom plućnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krilu i prelomom potkolenice prevezen na Urgentni centar.

Usput je napadač zakačio i prolaznike, među kojima je bilo i dece, koja su se u tom trenutku nalazila na ulici i prema rečima očevidaca, bio je vidno besan.

Zločin su videla i deca, jer je, kad se desio, oko 20.10 časova još bilo dnevne svetlosti, a deca su bila preplašena i unezverena. Jedna žena posvedočila je na društvenim mrežama da joj je prišao uplašeni dečak, dok je išla kroz blokove i rekao joj: "Teto, nemojte tamo, tamo leži mrtav čovek, upucan". Reč je o dečaku koji je 4. razred.

Nakon tog krvoprolića, napadač je pobegao u drugi deo blokova, u ulicu Ivana Ribara, i ispred broja 129, D.J. je pucao sebi u glavu.

Oboje su sa teškim povredama prebačeni u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.

Kako se nezvanično saznaje, u toku je bila njihova brakorazvodna parnica, a devojka se pre nekoliko meseci odselila iz stana u Surčinu gde su oboje živeli i prešla da živi kod roditelja u bloku 45, zajedno sa njihovim detetom.

Prema još neporvrđenim informacijama, on je imao zabranu prilaska bivšoj ženi.

Očevici su reporterima na licu mesta ispričali i da su odmah posle pucnjave čuli majku povređene kako viče "Zar ovo nije mogao niko nije mogao da spreči". Na lice mesta je kasnije došao i otac nesrećne žene, ali on od šoka nije mogao da govori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VEZA SA ČUMETOM, IZNUDE I TRGOVINA KRADENIM KOLIMA Mladić koji je pucao u suprugu, pa pokušao da se ubije je sin POZNATOG SURČINCA

Izvor: Blic, 11.Jun.2019, 12:54

U novobeogradskim blokovima sinoć se odigrala stravična porodična drama kada je D. J. (25) na parkingu u blizini ulica dr Ivana Ribara i Jurija Gagarina upucao svoju bivšu suprugu T. J., a potom pokušao da izvrši samoubstvo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.