IZREŠETAO JE DOK JE BEŽALA! Muk u Tuzli nakon monstruoznog ubistva: Policajac pravio probleme, pa zapucao na šeficu kafića koja je pokušala da ga smiri

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 11:08

IZREŠETAO JE DOK JE BEŽALA! Muk u Tuzli nakon monstruoznog ubistva: Policajac pravio probleme, pa zapucao na šeficu kafića koja je pokušala da ga smiri

U Tržnom centru na Brčanskoj Malti sinoć oko 21 sat ubijena je šefica jednog kafića.

Nju je hicima iz pištolja usmrtio policajac, koji je nakon toga napustio objekat, ali je brzo uhapšen.

- Sinoć oko 21 sat u ugostiteljskom objektu u Tržnom centru Sjenjak u Tuzli sa više hitaca iz pištolja ubijena je 52-godišnja A. K. iz Tuzle. Osumnjičeni, E. Ć. koji je službenik Uprave policije MUP-a TK je lišen slobode. Uviđaj na mestu događaja je obavio dežurni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policje MUP-a TK. Dežurni tužilac izdao je naredbu za obdukciju tela ubijene žene.

U toku je kriminalistička obrada, nakon čega će osumnjičeni uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti predat u nadležnost Tužilaštva. U toku su istražne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti koje se vezuju za ubistvo žene - rekao je Admir Arnautović, potparol Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Kako se saznaje od očevidaca događaja, policajac je pre tragičnog događaja pravio probleme u ugostiteljskom objektu u kojem je radila ubijena, a sukobio se i s nekim od gostiju.

Ubijena šefica kafića je došla i pokušala da ga smiri, a on je bes umerio ka njoj pa je izvadio pištolj. Žena je krenula da beži ka susednom kafiću, a ubica ju je upucao pa je pala, a on je potom u nju ispalio još nekoliko hitaca te je na mestu preminula.

U tržnom centru Sjenjak uviđaj je okončan i uklonjeni su svi tragovi zločina, jedino je kafić u kojem je radila ubijena žena zatvoren.

Srbija Danas/Faktor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ni policija više nije sigurna" Meštani Tuzle uznemireni i uplašeni nakon ubistva Amre Kahrimanović, NE OSEĆAJU SE SIGURNO

Izvor: Blic, 08.Feb.2024

Amra Kahrimanović iz Tuzle još jedna je u nizu žrtava femicida. Ubijena je sinoć sa više hitaca iz pištolja, a ubio ju je Elvis Ćustendil, policijski službenik Uprave policije MUP-a TK. Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od ranije je poznat policiji. Građani Tuzle su uznemireni. Kažu da se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.