IZRAELSKI BORCI STIGLI DO OGRADE POJASA GAZE, PA URADILI OVO! Hamasovi militanti saterani u ćošak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 08:15

IZRAELSKI BORCI STIGLI DO OGRADE POJASA GAZE, PA URADILI OVO! Hamasovi militanti saterani u ćošak!

Trenutno se postavljaju mine u delovima granične ograde kroz koje su u subotu upali hamasovci.

Izrael je u potpunosti uspostavio kontrolu nad svojom granicom sa Pojasom Gaze, saopštila je jutros izraelska vojska, a objavio Skaj njuz.

Britanska televizija prenela je izjavu neimenovanog portparola oružanih snaga Izraela da u poslednjih 24 časa nije bilo dodatnih upada pripadnika palestinske ekstremističke organizacije Hamas niti su pronađeni novi prekogranični >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tuneli.

Skaj njuz navodi da je ovo saopštenje usledilo nakon što je na jučerašnjem brifingu vojske bilo naznaka da se borbe sa hamasovcima vode na i do osam područja s izraelske strane granice.

Navodi se da, ako je ova tvrdnja Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) tačna, to bi značilo da su Hamasovi borci u potpunosti proterani natrag u Pojas Gaze.

Portparol IDF, kako je zvanično ime izraelske vojske, kazao je da njene trupe trenutno postavljaju mine u delovima granične ograde kroz koje su u subotu upali hamasovci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.