IZRAELSKE SNAGE UBILE TROJICU PALESTINACA! Hamas najavio KRVAVU OSVETU: Neprijatelj neće izbeći da plati cenu svojih zločina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 21:10

IZRAELSKE SNAGE UBILE TROJICU PALESTINACA! Hamas najavio KRVAVU OSVETU: "Neprijatelj neće izbeći da plati cenu svojih zločina!"

Na pomolu novi sukobi velikih razmera

Izraelske bezbednosne snage ubile su danas trojicu Palestinaca na Zapadnoj obali, saopštila je izraelska policija. Kako se navodi u saopštenju, ubijena su "trojica palestinskih ekstremista" i time je sprečen napad jednog odreda iz izbegličkog kampa Dženin, preneo je Rojters.

Izraelska policija dodala je da je ubijen "šef ekstremističkog odreda koji je bio umešan u vojnu akciju protiv izraelskih snaga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bezbednosti i napredovao u vojnim aktivnostima terorista u Pojasu Gaze", zajedno sa još dva člana odreda.  

Portparol Hamasa u Gazi Hazem Kasem upozorio je da smrt Palestinaca neće proći nekažnjeno.

- Neprijatelj, koji je ubio trojicu naših Palestinaca, neće izbeći da plati cenu svojih zločina - rekao je on.

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu pohvalio je bezbednosne snage i poručio da će Izrael nastaviti da deluje protiv onih koji "bilo gde i u bilo koje vreme" napadaju Izraelce.   

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.