IZRAELSKE SNAGE SE POHVALILE VELIKIM USPEHOM Pogledajte koliko su napada izvršili na pojas Gaze za 24 sata

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 21:06

IZRAELSKE SNAGE SE POHVALILE "VELIKIM USPEHOM" Pogledajte koliko su napada izvršili na pojas Gaze za 24 sata

Broj poginulih u Gazi je svakim danom sve veći

Izraelske odbrambene snage izvršile su 120 napada na Pojas Gaze u prethodna 24 sata, u čemu su koristili i 10 raketnih bacača, izjavio je portparol IDF-a Hidaj Zilberman.

Prema njegovim rečima, nekoliko napada je bilo usmereno ka imućnom naselju Rimal u Gazi, gde žive brojni Hamasovi lideri.

On je rekao i da su se izraelske snage spremale da napadnu nove lokacije večeras. Kako javljaju mediji, prema poslednjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podacima do sada je najmanje 12 Izraelaca ubijeno, a na stotine je povređeno.

Palestinska strana je saopštila da je poginulo više od 230 ljudi, od čega 213 u Pojasu Gaze, a ranjeno je više od 6.000 ljudi u Pojasu Gaze i Zapadnoj obali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOMBE LETE OD RANE ZORE: Izraelske snage sistematski gađale mreže tunela Hamasa, ispaljeno više od 120 projektila

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 08:47

Ofanzivu izvršilo 52 aviona izraelskog vazduhoplovstva..Portparol Izraelski odbrambenih snaga (IDF) Hidaj Zilberman kaže da je vojska protekle noći izvedena još jedna faza sistematskog gađanja Hamasove mreže tunela u Pojasu Gaze...Zilberman kaže novinarima da 52 aviona vazduhoplovstva bacile 122...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.