IZRAELSKA VOJSKA POKAZALA ŠOKANTAN SNIMAK: Palestinke učinile neoprostivu stvar Hamasu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 21:50

IZRAELSKA VOJSKA POKAZALA ŠOKANTAN SNIMAK: Palestinke učinile neoprostivu stvar Hamasu?

List je dodao da snimak i zahtevi koji se navodno vide nisu verifikovani

Potparol izraelske vojske na arapskom jeziku, Avičaj Adri, objavio je snimak na platformi X, na kome se navodno vide Palestinke koje marširaju protiv "terora" Hamasa, pozivaju na mir i razmenu talaca.

Na snimku se vide žene i deca, navodno u bolnici mučenika Al-Aksa u Deir Al-Balahu, kako skandiraju u korist okončanja rata i pozivaju Hamas da im dozvoli da se vrate svojim kućama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugim delovima Gaze.

Na jednom transparentu, prema rečima Adrija, piše "Da, predati zarobljenike", što se odnosi na izraelske taoce u Pojasu Gaze, prenosi Tajms of Izrael. .

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.