IZRAELSKA POLICIJA GREŠKOM UBILA DEVOJČICU! Meci leteli na sve strane, nevino dete nastradalo u NEVIĐENOJ pucnjavi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024, 00:16

IZRAELSKA POLICIJA GREŠKOM UBILA DEVOJČICU! Meci leteli na sve strane, nevino dete nastradalo u NEVIĐENOJ pucnjavi (VIDEO)

Uznemirujući snimak pucnjave

Četvorogodišnja devojčica ubijena je kada je izraelska policija otvorila vatru na dvojicu napadača na kontrolnom punktu.

U nedelju na Zapadnoj obali došlo je do stravične tragedije u kojoj je ubijena četvorogodišnja devojčica i to greškom. Naime, izraelska policija je otvorila vatrnu na dvojicu osumnjičenih koji su se automobilom zabli na kontrolni punkt.

Beli automobil je iznenada naleteo na dva izraelska policajca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kontrolnom punktu u blizini palestinskog sela Bidu, nakon čega su policajci zapucali i ubili dvojicu osumnjičenih, ali su nažalost, slučajno pogodili i dece koje je bilo u kombiju ispred automobila.

Na snimcima se vidi kako policajci proveravaju kombi na kontrolnom punktu severozapadno od Jerusalima pre nego što su prošli granicu. Takođe, vidi se da se drugo vozilo, beli automobil, ne zaustavlja i skreće pravo u policajce dok se približava prelazu.

Druga kamera pokazuje kako oba vozila zatim prolaze kroz kontrolni punkt. Izraelski oficiri su počeli da jure za automobilom sa puškama, a onda raspalili vatru i ubili dvojicu muškaraca koji su se nalazili u kolima.

Međutim, devojčica je bila u prvom vozilu i nastradala je, a policija je saopštila da je pokrenuta istraga povodom ovog slučaja.

Tenzije na okupiranoj Zapadnoj obali rasplamsale su se od Hamasovog upada u Izrael 7. oktobra i naknadnog bombardovanja pojasa Gaze.

Heroj koji je nedavno pritekao u pomoć žrtvama terorističkog napada na autobuskoj stanici u Jerusalimu, podsetimo, preminuo je od zadobijenih povreda nakon što su ga pripadnici vojske greškom upucali.

Ceo snimak pucnjave pogledajte OVDE!

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.