Izvor: Blic, 22.Mar.2017, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAELCI GRADE TRŽNI CENTAR I NA VIDIKOVCU Otvaranje "Big fešna" na Karaburmi 20. aprila

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ambasadorka Izraela u Srbiji, Alona Fišer Kam, obišli su sa direktorom izraelske kompanije “BIG CEE”, Robertom Jahavom, završne radove na izgradnji šoping centra “Big fešn” čije je otvaranje zakazano za 20. april ove godine.

- Stanovnici Karaburme i okolnih naselja dobiće moderan tržni centar koji će doprineti novom i savremenom izgledu ovog dela grada. Zadovoljstvo mi je i da najavim da će uskoro otpočeti gradnja još jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tržnog centra ove kompanije na Vidikovcu - istakao je Mali.

Gradonačelnik je rekao da se radi o velikoj investiciji.

- Uloženo je 80 miliona evra, a biće otvoreno 1.500 radnih mesta - dodao je gradonačelnik.

Prema rečima Roberta Jahava, direktora kompanije BIG CEE, završni radovi su u toku.

- Drago nam je što će za manje od mesec dana „Big fešn” u Višnjičkoj ulici otvoriti vrata za sve građane. Planiramo da uskoro započnemo izgradnju i novog centra na Vidikovcu, koji je najveća investicija naše kompanije u Srbiji - rekao je Jahava.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik Beograda i ambasadorka Izraela obišli izvršne radove BIG FASHION šoping centra!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 11:30

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, ambasadorka Izraela u Srbiji, Alona Fišer Kam, i glavni urbanista Beograda, Milutin Folić, obišli su sa direktorom izraelske kompanije "BIG CEE", Robertom Yahavom, završne radove na zgradnji "BIG FASHION" šoping centra čije je otvaranje zakazano za 20. april...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.