IZRAELAC NAIŠAO NA BORCE HAMASA, PA NASTAO HOROR! Novi snimci pokušaja bekstva sa festivala smrti (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 09:40

IZRAELAC NAIŠAO NA BORCE HAMASA, PA NASTAO HOROR! Novi snimci pokušaja bekstva sa festivala smrti (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Muškarac je smogao snage da skrene autom sa strane i u roku od nekoliko sekundi bio je mrtav.

Horor koji se dešava već pet dana u Izraelu ne prestaje da šokira i plaši ceo svet.

Dok se s pažnjom prati razvoj situacije i to kako će se sve okončati i da li će se možda ovaj sukob preliti na druge delove sveta, snimci sa lica mesta potresaju od surovosti.

Na jednom snimku koji se pojavio na platformi X vidi se kako jedan Izraelac vozi putem, kada mu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznenada na put staju pripadnici Hamasa.

Bez imalo oklevanja oni počinju da pucaju u njega.

Upozorovamo da je snimak uznemirujućeg sadržaja.

🚨 #BREAKING A man who was driving on the highway on Shabbat, encountered HAMAS and was shot dead.#Israel #hamasattack #GazaUnderAttack #IsraelUnderAttack #Palestine #Gaza #Israel_under_attack #IsraelPalestineWar #Hamas pic.twitter.com/6d5vD4VZ6e

— MilitaryPOV (@MilitaryPOV) October 9, 2023

Prvo su mu oštetili šoferšajbnu, odnosno preživeo je udarni nalet boraca Hamasa, ali drugi talas onih koji su ga čekali malo dalje - nije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.