IZRAEL UPOTREBIO GVOZDENU KUPOLU, PVO SISTEM ZALEDIO SVET! Pogledajte kako DEJSTVUJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZRAEL UPOTREBIO "GVOZDENU KUPOLU", PVO SISTEM ZALEDIO SVET! Pogledajte kako DEJSTVUJE! (VIDEO)

Izraelska vojska je saopštila da je sistemom protivvazdušne odbrane „Gvozdena kupola" presrela raketu koja je bila lansirana iz Pojasa Gaze.

- Nakon informacija da je proradila sirena za vazdušnu uzbunu u području grada Sderot, identifikovano je lansiranje jedne rakete iz Pojasa Gaze prema izraelskoj teritoriji. Presreo ju je sistem PVO 'Gvozdena kupola' - navodi se u saopštenju.

🚨 BREAKING VIDEO: Iron dome intercepts rockets fired from Gaza towards southern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Israel. #IsraelUnderAttack Via: Shoham Dadon pic.twitter.com/dCxRQcqYFE

— StandWithUs (@StandWithUs) August 16, 2019

Vojska će, saopštili su u pres-službi izraelske armije, nastaviti da deluje protiv svih pokušaja da se nanese šteta izraelskim civilnim licima i smatra Hamas odgovornim za sve događaje koji se dešavaju u Pojasu Gaze".

BREAKING: A rocket was just fired from #Gaza at #Israel.

Thankfully, the rocket was intercepted by the Iron Dome Aerial Defense System.

— Israel Defense Forces (@IDF) August 16, 2019

U petak 16. avgusta su u Pojasu Gaze održani protesti, koji se sprovode već 70 nedelja, svakog petka. Oni su praćeni sukobima sa izraelskom vojskom. Samo juče je bilo povređeno 77 Palestinaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.