IZOPAČEN ZLOČIN! MAJKA UBILA SINA, PA SEBE: Porodica je prijavila njihov nestanak, a onda je policija u parku zatekla jeziv prizor

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 01:43

IZOPAČEN ZLOČIN! MAJKA UBILA SINA, PA SEBE: Porodica je prijavila njihov nestanak, a onda je policija u parku zatekla jeziv prizor

Policija je navela i da je za utorak bilo zakazano ročište oko starateljstva nad detetom.
Tela majke i sina nađena su nakon što je prijavljen njihov nestanak u Teksasu.
Savana Kriger (32) i njen sin Kajden prijavljeni su kao nestali u ponedeljak nakon što je žena rano napustila posao kako bi ga pokupila iz vrtića i odvela, kako je rekla, na pregled kod lekara.
Ali članovi porodice postali su zabrinuti kada nisu mogli da je kontaktiraju jer su svi pozivi i usluge lokacije na njenom telefonu bili isključeni.
Policija nije mogla da uđe u kuću, sve dok na kraju uspostavili kontakt sa članom porodice koji ih je pustio unutra.
Tamo su pronašli dokaze koji su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.