IZNIJEŠE GA NA KANT: Pogledajte gde je završila Milova slika nakon završenog mandata (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:16

"IZNIJEŠE GA NA KANT": Pogledajte gde je završila Milova slika nakon završenog mandata (FOTO)

Kraj jedne "tiranije".

Nekadašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović danas je završio mandat na najvišoj državnoj poziciji ove zemlje, a u subotu, 20. maja, očekuje se da formalnu dužnost predsednika Crne Gore preuzme Jakov Milatović.

- Složili smo se da je pred Crnom Gorom puno izazova i treba da učvrsti unutrašnju političku stabilnost i obnovi reforme, kako bi što brže napredovala ka evropskom cilju. Pozicija predsednika je u toj politici veoma uticajna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Đukanović povodom odlaska sa funkcije predsednika Crne Gore.,

💪ПА-ПА💪 pic.twitter.com/P1N4HpswRq

— Marko Milačić (@markodmilacic) May 19, 2023

Danas su njegov veliki portret iz kabineta iznela i unela u automobil dva muškarca, a sve to ovekovečeno je fotografijom koju je na Tviteru objavio Marko Milačić, predsednik "Prava Crna Gora",  uz komentar:

- Pa, pa.

Ispod ove objave nizali su se i neki duhoviti komentari:

- Izniješe ga na kant.

- Najljepša majska zora.

- To je samo slika, on i dalje radi "rimoutli".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.