IZNENAĐENJE ZA VUČIĆA: Neočekivani poklon od imitatora OVO JE SUPERHEROJ KAO ŠTO STE VI HEROJ SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 18:01

IZNENAĐENJE ZA VUČIĆA: Neočekivani poklon od imitatora "OVO JE SUPERHEROJ KAO ŠTO STE VI HEROJ SRBIJE"

Predsednik Vučić zahvalio je na duhovitom poklonu od svog imitatora Chode, koji mu je predstavio lutku superheroja, nazivajući ga herojem Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom TikTok nalogu "jasamaleksandar" snimak kojim se zahvalio na poklonu koji je dobio od svog imitatora Chode.

Duhoviti Vučićev imitator spremio je zanimljiv poklon za predsednika Srbije.

- Dragi predsedniče pre svega hvala što se došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i što ste me ispoštovali. Želeo sam da vam poklonim nešto. Ovo je superheroj kao što ste Vi heroj Srbije - rekao je on.

Moja supruga je napravila jednu lutku koja je podjednako zanimljiva kako odraslima tako i deci - rekao je tiktoker i predao poklon predsedniku Srbije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Vi ste heroj Srbije”: Predsednik Vučič dobio neočekivan poklon (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Dec.2023

SRBIJA – Predsednik Srbije Alekasandar Vučić oglasio se novim snimkom na Tik-tok nalogu “jasamaleksandar” u kojem se zahalio na poklonu koji je dobio od duhovitog imitatora. – Dragi predsedniče pre svega hvala što se došli i što ste me ispoštovali. Želeo sam da vam poklonim nešto. Ovo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.