IZNENAĐENJE: Mnogi pričaju, ali evo koliko frajera zaista ima muškost iznad proseka

Izvor: Kurir, 28.Jul.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE: Mnogi pričaju, ali evo koliko frajera zaista ima muškost iznad proseka

Da li je moj penis normalan? Pitanje je koje muči mnoge muškarce jer se brinu da se ne izblamiraju pred svojim lepšim polovinama

Ako je verovati istraživanjima, prosečna dužina spuštenog penisa je devet, a penisa u erekciji nešto malo više od 13 centimetara.

Iako je preko 85 odsto žena zadovoljno veličinom penisa svojih partnera, samo 55 odsto muškarca je srećno onim čime raspolažu.

Od broja dama koje su nezadovoljne onim što njihovi muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imaju u gaćama, manje je onih koje nisu srećne zbog toga što je penis njihovog muškraca mali. Naprotiv, daleko više problema pravi “alatka” koja je prevelika.

Srećom, samo 15 odsto muškaraca ima polni organ duži od 17,78 centimetara, što je gornja granica proseka. Sve preko je, slaže se većina žena, jednostavno previše.

A možete samo da zamislite kako je teško da nađe partnerku svetskom rekorderu koji ispod pantalona skriva guju dugačku neverovatnih 34,3 cm.

Pogledajte još neke od najzanimljivijih činjenica o muškom ponosu:

- Muški orgazam traje u proseku 6 sekundi. Za žene je to 23 sekunde.

- Pušenje može da smanji vaš penis za 1 cm.

- Lekari mogu da uzgoje 23.000 metra kvadratna od kožice nastalih nakon obrezivanja penisa dečaka. Ona se koriste u tretiranju opekotina.

- 1 od 400 muškaraca je dovoljno fleksibilan da bi sam sebe oralno zadovoljio.

- Postoji riba koja ima penis na svom čelu. Njeno latinsko ime je Phallostethus cuulong.

- Tokom misionarske poze penis izgleda kao bumerang.

- Najveći penis na svetu je dugačak 34,3 cm. Njegov vlasnik je odbio ponudu da glumi u porniću.

- Ako se ne koristi penis može da se skupi 1-2 cm

- Jedna kafena kašičica sperme sadrži 7 kalorija

- Na penisu je moguće pronaći čak 42 različite vrste bakterija. Kod obrezanih je mnogo manje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.