IZNENADNA POSETA PREDSEDNIKA! Vučić sutra ujutru obilazi radove na izgradnje nove kovid bolnice na Batajničkom drumu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

IZNENADNA POSETA PREDSEDNIKA! Vučić sutra ujutru obilazi radove na izgradnje nove kovid bolnice na Batajničkom drumu!

Ovo će biti jedna od najmodernijih bolnica

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu bb u Beogradu u četvrtak 1. oktobra 2020. godine u 8:30 časova, objavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Podsećamo, Vučić je 1. avgusta 2020. godine položio kamen temeljac za ovu bolnicu, a kraj radova i njeno otvaranje očekuje se 1. decembra.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Ovo će biti najmodernija i najveća kovid bolnica koju imamo - rekao je Vučić prilikom početka izgradnje bolnice i dodao: - Srbija je uložila stotine miliona evra u borbu sa opakom bolešću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.