IZNENADA SE RUKOVALI: Lukašenko otkrio šta mu je Putin saopštio usred sednice Evroazijskog ekonomskog foruma (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 15:47

IZNENADA SE RUKOVALI: Lukašenko otkrio šta mu je Putin saopštio usred sednice Evroazijskog ekonomskog foruma (VIDEO)

Tokom govora predsednika Kazahstana, kamere su prikazale kako su se Lukašenko i Putin iznenada rukovali.

Beloruski predsednik, Aleksandar Lukašenko, izjavio je da je zahvalio ruskom predsedniku, Vladimiru Putinu, što je odlučio da rasporedi taktičko nuklearno oružje na teritoriji Belorusije.

Tokom govora predsednika Kazahstana, Kasima Žomarta Tokajeva, na jučerašnjoj plenarnoj sednici drugog Evroazijskog ekonomskog foruma u Moskvi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je rekao da je integracija Moskve i Minska prilično bliska da čak "dele i nuklearno oružje", kamere su prikazale kako su se Lukašenko i Putin iznenada rukovali.

Novinar, Pavel Zarubin, pitao je Lukašenka o čemu su pričali.

- Dok se govorilo o nuklearnom oružju, iskreno govoreći, zbog akustike nisam dobro čuo, a Vladimir Vladimirovič mi kaže da je doneta odluka o raspoređivanju taktičkog nuklearnog oružja u Belorusiji. Na te njegove reči odgovorio sam: "Hvala". Eto o tome je reč - pojasnio je on u video snimku, objavljenom na Telegram kanalu Zarubina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.