IZNENADA JE POČEO DA TONE Horor drama u vodama Crne Gore: potonuo gliser, spašeno devet ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:30

"IZNENADA JE POČEO DA TONE" Horor drama u vodama Crne Gore: potonuo gliser, spašeno devet ljudi!

Užas kod rta Veslo.

U Crnoj Gori kod rta Veslo u blizini obale poluostrva Luštica danas je potonuo gliser, a svih devet osoba koje su bile na njemu je spaseno.

Prema informacijama koje je dobila Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama Crne Gore (UPSUL), gliser koji vozi izletnike u posetu Plavoj špilji, tamo je počeo da tone iz za sada još nepoznatih razloga, prenele su Vijesti.

Dve ženske osobe sa havarisanog glisera su odmah izvučene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz mora i spasene, a nakon toga su spaseni ostali ljudi.

Prema rečima pomoćnika direktora UPSUL-a za traganje i spašavanje na moru Žarka Lukšića, potonuo je gliser koji je zvanično registrovan na kapacitet od 11 putnika.

U toku je akcija spašavanja glisera, ali njegovo tegljenje do najbližeg adekvatnog mesta na obali gde bi se mogao izvući, trenutno veoma otežavaju veliki talasi i jak vetar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.