IZNAJMILI JAHTU, ISKRCALI SKIPERA, PA ISKLJUČILI RADAR! Dva para sumnjiče se za krađu - policija aktivno traga za njima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 20:58

IZNAJMILI JAHTU, ISKRCALI SKIPERA, PA ISKLJUČILI RADAR! Dva para sumnjiče se za krađu - policija aktivno traga za njima (FOTO)

Reč je o skupocenoj jahti "Hanse 588" sa sivim jedrima udubljenoj na boku sa desne strane

Dva para iznajmila su jahtu u Hrvatskoj 8. jula, a svaki trag im se gubi šest dana kasnije kad su isključili uređaj za praćenje.

Poslednji put su navodno viđeni kod Sivote u Grčkoj, a vlasnik jahte prijavio je krađu policiji.

- Iznajmio sam im jahtu 8. jula u Hrvatskoj. U pitanju su dva para koja su unajmila i skipera. Zaputili su se ka ostrvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Korčula gde su 14. jula uveče iskrcali skipera i isključili uređaj za praćenje i od tada im se gubi svaki trag - priča vlasnik.

.

- Poslednji put su viđeni kod Sivote u Grčkoj 15. jula. Skiper je dao izjavu policiji i negira umešanost u krađu - rekao je vlasnik jahte.

Dodaje da hrvatska policija sarađuje sa Grčkom i da ukoliko neko ima informaciju javi policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.