IZLETEO SAM, UZEO DAH I ODMAH POZVAO POLICIJU: Majstor došao da skloni kadu, a iza nje ugledao nešto što ga je paralisalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 22:51

"IZLETEO SAM, UZEO DAH I ODMAH POZVAO POLICIJU": Majstor došao da skloni kadu, a iza nje ugledao nešto što ga je paralisalo (VIDEO)

Policija je potvrdila da je u pitanju bila granata.

Majstor Harhavi koji je radio na preuređenju u Vašingtonu u Sjedinjenim Američkim Državama, uklanjao je kadu iz kuće kada je unutar zida otkrio iznenađujuće otkriće.

Vadim Harhavi, rekao je da je istrgao kadu u kupatilu na trećem spratu kuće u naselju Balard u Sijetlu, otkrivši skriveni odeljak u zidu i predmet koji je izgledao kao granata.

 - Prva misao mi je bila da pobegnem odatle - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Harhavi za KIRO-TV.

Harkavi se vratio u kupatilo i napravio snimak granate, koji je postavio na drušvenu mrežu TikTok.

♬ A Storm Is Coming - Tommee Profitt & Liv Ash

- Izjurio sam odatle, uzeo dah i vratio se da snimim situaciju. Uvećao snimak i bolje pogledao -  rekao je on.

Odeljenje za bombe Policijske uprave Sijetla odgovorilo je na poziv i potvrdilo da je objekat granata, ali je bila inertna.

- Pominjali su nešto o [Drugom svetskom ratu] i kako su veterani došli kući i doneli oružje i stvari sa sobom i neko ga je tamo uskladištio i verovatno zaboravio na to - rekao je Harhavi, prenosi Upi.com.

Izvor: Srbija Danas/ALO!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.