Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jun.2023, 11:31

IZGUBILA I NJEGA! Anđela Đuričić ostala bez NAJVEĆE PODRŠKE: „Razočarao sam se kada je LIZALA NOGE“

Jelena Lukić
|

petak 23. juni 2023. 09:30h


Anđela Đuričić je bila stalno u centru zbivanja tokom trajanja rijalitija, a jedna od retkih osoba koja ju je konstatno branila bio je Lepi Mića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Ipak, poznati pevač je odlučio da otkaže podršku. On više nema lepih reči za Đuričićevu. Gostujući kod Dušice Jakovljević u emisiji „Narod pita“ izneo je sa gnušanjem svoje mišljenje o Crnogorki. Podsežamo, mića se tokom zadruge postavljao kao očinska figura prema njoj.
Anđela Đuričić
Sa druge strane Boki Simić je imao potrebu da je brani od napada i sa razumevanjem je govorio o njenom ponašanju.
– Ja sam prošle godine imao konflikte sa Anđelom jer sam imao svoj stav. Ja sam rekao da je ona najbolja, ali među devojkama koje su se tad ponašale loše, a u spoljnom svetu da nije baš tako, ali se ispostavilo da sam u pravu. Ja sam rekao da Zvezdan nije slučajno ostavio Anu, zaljubio se u Anđelu, a ulazak Ane ga je poremetio. Ja sam rekao da verujem u to i podržao sam jer sam primetio da ima emocija. Ja sam se razočarao u Anđelu kad sam video da miriše nečiji prdež i liže noge, a za to opravdanje ne postoji – govorio je Mića.
– Možda su joj to fetiši – rekao je Boki.
– Razočarao sam se, u redu je intima, imali su s*ks, ali da je pokazala kako su u nečemu bliski. Smatrao sam da ona kapira neke stvari, zaljubila se, ali neke stvari. Šta je sve uradila, a ona sad povlači poteze, njega proziva, a to je jako ružno. Ona treba da se javi Moki Slavniću jer je čovek stao uz nju kao niko, ali to govori o njoj. Ja sam stao uz nju kad je njoj bili najteže i opet bih stao. Taj fetiš, to je za mene bolesno. Ona kad je izašla tek je shvatila šta je uradila i sve kritike koje je dobila od najmilijih ljudi, pa pokušava da tera kontru – nastavio je Lepi Mića,
Lepi Mića
– Nije moguće izbeći izjave nekih ljudi i klipove, ali ja nisam imala želju da gledam te stvari, ali sam čitala razne naslove – rekla je Aleks.
– Treba pogledati kako bi čovek shvatio šta treba da radi, a šta ne. Ona sad glumi Helgu koja je otresita, pogubljena je i nema osećaj za realnost. Ja bih opet stao iza nje, ali ti fetiše mi se gade i ružno je – dodao je Lepi Mića.
Pogledajte video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.