IZGLEDALO JE UŽASNO Sudar tramvaja i vozila Hitne pomoći u Beogradu - saobraćaj u prekidu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 20:54

"IZGLEDALO JE UŽASNO" Sudar tramvaja i vozila Hitne pomoći u Beogradu - saobraćaj u prekidu (FOTO)

U Ulici 27. marta dogodio se sudar između tramvaja i vozila Hitne pomoći.

Na uglu Ulica Stanoja Glavaša i 27. marta u Beogradu dogodio se sudar između vozila Hitne pomoći i tramvaja koji saobraća na liniji broj 5. 

Prema rečima očevidaca udesa, vozilo Hitne pomoći potpuno je udubljeno sa desne strane. "Delovalo je kao da se neko nalazi ispod vozila. Izgledalo je užasno", ispričao je svedok sudara. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova da se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udes između vozila gradskog prevoza i Hitne pomoći.

Iz Hitne pomoći kažu da se jedna ženska osoba žalila da joj nije dobro, ali da je verovatno reč o tome da je uznemirena nakon sudara. Iz ove službe su, takođe, naveli da u sudaru nije učestvovalo vozilo Hitne pomoći napominjajući da je možda reč o vozilu koje ne pripada njihovoj službi.

Policija je izašla na lice mesta i tramvajski saobraćaj je trenutno u prekidu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.