IZGLEDA SVE LOŠIJE I LOŠIJE Kralj Čarls retko izlazi nakon što mu je otkrivena teška dijagnoza, ali evo gde su ga uhvatile kamere (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 11:44

"IZGLEDA SVE LOŠIJE I LOŠIJE" Kralj Čarls retko izlazi nakon što mu je otkrivena teška dijagnoza, ali evo gde su ga "uhvatile" kamere (FOTO)

Nove fotografije njegovog visočanstva

Kralj Čarls Treći i kraljica Kamila prisustvovali su nedeljnoj jutarnjoj službi u crkvi Svete Marije Magdalene u Norfolku.

Kralj je boravio na svom imanju u Sandringamu nakon što je objavio dijagnozu raka.

Njegovo prisustvovanje službi ukazuje na nastavak njegovih kraljevskih dužnosti uprkos trajnoj borbi s bolešću.

Karcinom mu je dijagnostikovan nedavno, a javnost je Bakingemska palata odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavestila o zloćudnoj bolesti koju monarh ima.

Ipak, nisu otkrili o kakvom je raku reč, već samo da se ne radi o raku prostate, što su mnogi mogli da pomisle jer je na lečenju uvećane prostate bio svega par dana pre nego se otkrilo da ima karcinom.

U Saopštenju su pojasnili da su zahvaljujući pretragama koje su uradili lekari tih dana kada je kralj bio na lečenju prostate, zapravo i otkrili da ima rak.

- Kralj je zahvalan svom lekarskom timu na brzoj intervenciji, koja je bila moguća zahvaljujući njegovom nedavnom bolničkom zahvatu. Ostaje potpuno pozitivan u pogledu svog lečenja i raduje se povratku na javnu dužnost što je pre moguće - istakli su u saopštenju.

"Ne izgleda mi baš najbolje. Vidi se da je zabrinut. Sigurno je saznao one najgore vesti", "Izgleda sve lošije i lošije", najčešći su komentari koji se mogu pročitati na društvenim mrežama nakon što je nedavno prvi put viđen u javnosti usled teške dijagnoze.

Izvor: Srbija Danas/Story.hr/Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.