IZDATO HITNO UPOZORENJE! Pojavila se nova stravična DROGA koja ubija - najgore od svega što se prodaje u NENORMALNIM KOLIČINAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 12:01

IZDATO HITNO UPOZORENJE! Pojavila se nova stravična DROGA koja ubija - najgore od svega što se prodaje u NENORMALNIM KOLIČINAMA

U Španiji se pojavila nova droga koja nakon konzumiranja navodi ljude da se ponašaju kao zombiji.

Turisti su upozoreni nakon što je španski diler droge uhapšen zbog prodaje droge "Zombi kanibal" u popularnom turističkom mestu Kosta Blanka.

Supstanca o kojoj je reč, koja se naziva "Flaka", smatra se i smrtonosnom i supstancom sa visokom zavisnošću, sa verovatnoćom da će izazvati agresivno i neredovno ponašanje onih koji uzimaju drogu. U najtežim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučajevima, lek, verovatno uvezen iz Kine, podstiče korisnike da se ponašaju poput zombija, što dovodi do psihotičnih epizoda i kanibalističkih napada.

Prvobitno stvorena na Floridi, SAD, ilegalna droga, koja je opisana kao "so za kupanje u domaćinstvu", ulazi u krvotok tako što je pojedinac uzima kroz svoje nozdrve, injekciju ili vejp. Droga, koja košta 2,30 evra po kesici, dovela je do smrti najmanje tri korisnika u Španiji od moždanog i srčanog udara.

Cena je posebno opasna jer omogućava pojedincima da kupe velike količine supstance, koja zagreva telo do neverovatnih 41 stepen, a istovremeno daje neljudsku snagu. Kako se epidemija pogoršala, policajci na Kosta Blanci u Alikanteu su dva puta već zaplenili paketiće od po 100 grama, prenosi Olive Press.

Od naleta popularnosti "Flake", policajci i medicinski stručnjaci bili su svedoci mnogih zastrašujućih trenutaka. Korisnik ove droge je 2022. odveden u zdravstveni centar u Čeheginu u Mursiji, gde je sam sebe počeo da jede. Očajni lekari su pokušali da ga spreče da kida komade sopstvenog tela, ali to nisu uspeli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.