IZDATA DRAMATIČNA OBJAVA: Šta će to uskoro udariti u Mesec? Inženjer NASA otkrio pravu istinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 20:47

IZDATA DRAMATIČNA OBJAVA: Šta će to uskoro udariti u Mesec? Inženjer NASA otkrio pravu istinu

Prvobitna informacija se pojavila krajem januara

Krajem januara mediji su objavili da će raketa koju je 2015. godine lansirao "Spejs iks", pasti na površinu Meseca. Međutim, analitičar Bil Grej, koji je prvobitno proračunao putanju rakete, sada smatra da ipak neće "Falkon 9" pasti na Mesec. Grej, tvorac astrometrijskog softvera koji koriste astronomi za praćenje objekata blizu Zemlje, ažurirao je u subotu svoju veb stranicu da bi ukazao na ispravku.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to učinio nakon što je jedan od inženjera NASA doveo u pitanje njegovu prvobitnu tvrdnju. Sada, Grej veruje da će 4. marta na Mesec pasti buster raketa, koju je lansirala Kina u oktobru 2014. Dokaze koje je izneo u prilog novoj teoriji, Grej je nazvao "posrednim, ali prilično uverljivim".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.