IZDAJE STAN U CENTRU GRADA ZA 3.000 EVRA : U čemu je problem? Naplaćujem i vazduh!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 09:34

IZDAJE STAN U CENTRU GRADA ZA 3.000 EVRA : "U čemu je problem? Naplaćujem i vazduh!"

Jedan Zagrepčanin odlučio je da izda stan u centru grada za 3.000 evra.

- Ne razumem zašto me vi svi sa mora napadate, u čemu je problem? - stoji u oglasu jednog Zagrepčanina, nakon što su ga sunarodnici napali jer iznajmljuje stan u centru grada za 3.000 evra, pišu mediji.

Kako dalje piše, njegov stan nalazi se na vrhunskoj lokaciji, na svega 800 metara od Trga bana Jelačića, odnosno ekvivalentno onim apartmanima u "prvom redu do mora".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ne mogu naplatiti more, ali mogu vazduh - stoji u oglasu.

- Stan je moderno uređen, ne sa nameštajem iz doba Tita. Ima klimu, balkon i orijentaciju sever-jug, znači sunce celi dan. Zgrada ima tri sprata. Tražio sam apartman za ženu i sebe, traže mi po 100 evra na dan za more, sunce i vazduh. Pa što je to bolje od mog stana? Nije, jer je moj stan uređen moderno i u glavnom gradu je gde vaša deca studiraju i hoće stan za 400 evra mesečno. A ja moram da platim 100 evra dnevno kod vas. E, ne može – napisao je vidno ljut Zagrepčanin.

Naime u pitanju je stan na prvom spratu, od 80 kvadrata, a vlasnik ga ceni 3.000 evra plus režije.

- Pohlepa i dranje gostiju. Isti apartman u 6. ili 9. mesecu je 80 evra, a u 7. i 8. je 110 evra. Dajte mi objasnite jesu li u ta dva meseca poskupeli voda, struja, vazduh… Jel do temperature mora? Nije, to je vaša pohlepa i dranje gostiju - zaključio je muškarac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.