IZBOR NA ŠVEDSKOM STOLU JOŠ VEĆI: Vučić saopštio sjajne vesti - stiže peta vakcina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 21:21

IZBOR NA ŠVEDSKOM STOLU JOŠ VEĆI: Vučić saopštio sjajne vesti - stiže peta vakcina!

Fantastična stvar za našu zemlju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao u emisiji "HitTvit" na TV Pink tvrdnje opozicije da se on ne zamera antivakserima zbog prdstojećih izbora.

- Mislim da sam uvek imao ozbiljan stav po tom pitanju. Vakcinacija je najvažnija. Niko od političara nije kritikovao teorije i gluposti da vam šerpe i lonci stoje na rukama kada se vakcinišete - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on.

Dodao je i da je mnoge uspeo da ubedi da se vakcinišu, ali da ne može da uradi sve.

- Omogućili smo švedski sto. Uskoro stiže i Moderna - peta vakcina - naglasio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Stiže nam vakcina Moderna” Vučić saopštio sjajne vesti

Izvor: Blic, 26.Sep.2021

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, večeras je gost u emisiji "Hit tvit" u kojoj govori o aktuelnim temama, ali i o uvredama i napadima koji su mu upućeni. Takođe je saopštio sjajne vesti, a to je da nam stiže vakcina - Moderna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.