IZBODEN HARMONIKAŠ: Slobodan Betulić - Betula napadnut posle tuče

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBODEN HARMONIKAŠ: Slobodan Betulić - Betula napadnut posle tuče

U selu Bumbarevo brdo kod Knića u utorak uveče izboden je pevač i harmonikaš Slobodan Betulić- Betula (64) U selu Bumbarevo brdo kod Knića u utorak uveče izboden je pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula (64), pišu beogradski mediji.Za sada nema zvaničnih informacija pod kojim okolnostima je došlo do ranjavanja i ko je napao Betulića. "Kurir" navodi da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu koji je pevač držao u ovom selu posle čega je dobio nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uboda nožem.Pročitajte još - TUGA NA ESTRADI: Preminuo poznati harmonikaš (VIDEO) Kako tvrdi taj portal, u Kliničkom centru „Kragujevac“ potvrđeno je da je Betulić hitno operisan tokom protekle noći i da je primljen sa ukupno sedam uboda. Trenutno se nalazi na respiratoru i za sada van životne opasnosti, a njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati.Betulić je osnivač manifestacije „Čaša vode sa izvora“, a široj javnosti u Srbiji poznat je po ulozi u seriji „Srećni ljudi“. Autor je na stotine pesama.(Kurir)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

IZBODEN HARMONIKAŠ: Slobodan Betulić - Betula napadnut posle tuče, uhapšen osumnjičeni

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2019

U selu Bumbarevo brdo kod Knića u utorak uveče izboden je pevač i harmonikaš Slobodan Betulić- Betula (64). Uhapšen osumnjičeni U selu Bumbarevo brdo kod Knića u utorak uveče izboden je pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula (64), pišu beogradski mediji.Pripadnici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.