IZBO ŽENU PA SKOČIO SA ZGRADE Oglasili se iz bijeljinske bolnice - on je preminuo, evo u kom stanju je nesrećna žena

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 09:17

IZBO ŽENU PA SKOČIO SA ZGRADE Oglasili se iz bijeljinske bolnice - on je preminuo, evo u kom stanju je nesrećna žena

Izbo devojku pa skočio sa zgrade

Jutros je u bijeljinskoj bolnici preminuo muškarac koji je sinoć izbo ženu a potom skočio s balkona, potvrđeno je za InfoBijeljina.

Kako su naveli iz bolnice u Bijeljini on je preminuo jutros u pola pet, a njeno zdravstveno stanje je i dalje teško, prenosi Srpskainfo.

- Muškarac i žena su dovezeni sinoć oko 19.15 časova na Urgentni centar. Pacijentkinja je imala više povreda, posekotina na šakama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jednom većoj u lumbalnoj regiji. Muškarac sa teškim telesnim povredama u besvesnom stanju. Dodatnom dijagnostikom ustanovljeno je da on ima prelom karlice, višestruke prelome lobanje, vrata, ekstremiteta. Po prijemu oboje su dodatno dijagnostički obrađeni - rekao je dr Milan Todorović, načelnik Odeljenja za hirurške grane u JZU Bolnica "Sveti vračevi" Bijeljina.

Todorović dodaje da je pacijent preminuo jutros oko pola pet, a pacijentkinja je i dalje u intenzivnoj nezi u teškom stanju i za sada je njeno stanje stabilno.

Podsećamo, u Ulici Pere Stanića U Bijeljini sinoć je došlo do napada na žensku osobu a potom i pokušaja samoubistva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo muškarac koji je izbo ženu i skočio sa zgrade u Bijeljini

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2023

BIJELJINA - U bijeljinskoj bolnici jutros je preminuo muškarac koji je sinoć izbo ženu a potom skočio sa balkona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Čudno se ponašao, sumnjali smo da je bolestan" Izbo ženu, pa skočio s 4. sprata, komšije svedoče da nisu primetili ništa što bi ukazivalo na porodično nasilje

Izvor: Blic, 22.Avg.2023

Žena iz Bijeljine, koja je s teškim povredama, sinoć primljena u Bolnicu u Bijeljini, nije prijavljivala porodično ili partnersko nasilje, niti se obraćala za pomoć Fondaciji "Lara", potvrđeno je za Srpskainfo iz ove fondacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.