IZBO BABU, PA ZAPALIO KUĆU DA PRIKRIJE ZLOČIN: Miljan Ranković osuđen na 10 godina zatvora!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Dec.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBO BABU, PA ZAPALIO KUĆU DA PRIKRIJE ZLOČIN: Miljan Ranković osuđen na 10 godina zatvora!

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 10 godina zatvora Miljana Rankovića jer je ubio svoju baku u novembru prošle godine u porodičnoj kući u selu Rabrovac, kod Mladenovca.

On je majku svog oca najbre izbo nožem više puta, a potom zapalio kuću ne bili prikrio zločin, javili su mediji nakon zločina.

Istom presudom sud mu je produžio pritvor i izrekao meru bezbednosti obaveznog lečenja alkoholičara koja će se izvršiti u zatvoru ili odgovarajućoj zdravstvenoj ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << drugoj specijalizovanoj ustanovi.

Mera će trajati dok postoji potreba za lečenjem, ali ne duže od izrečene kazne zatvora, navodi se u saopštenju suda.

Protiv ove presude stranke Ranković, njegovi branioci i zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu mogu da izjave žalbu Apelacionom sudu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Slobodan Gavrić osuđen na 11 godina zatvora

Izvor: RTS, 05.Dec.2016

Kosovski Apelacioni sud je odredio Slobodanu Gavriću 11 godina zatvora za krivično delo, pripreme terorističkih akata ili zločina protiv ustavnog uređenja i bezbednosti Kosova. . U presudi drugostepenog suda, koju su objavili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.