IZBIO POŽAR U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Jedan hrabri momak je uradio nešto zbog čega mu se svi dive (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 01:07

IZBIO POŽAR U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Jedan hrabri momak je uradio nešto zbog čega mu se svi dive (VIDEO)

Brza reakcija gosta restorana sprečila da se buktinja proširi

U restoranu u sklopu jednog šoping mola u Beogradu danas je izbio požar, a zahvaljujući jednom gostu i njegovoj brzoj reakciji sprečeno je da se buktinja proširi.

Vatra je buknula u kuhinji. Prema rečima očevica, trener Dejan koji se zatekao u tom momentu u lokalu, nije razmišljao već je odmah pritrčao da pomogne.

- Dejan je dao sve od sebe i rekao bih da je sprečio da se požar ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proširi, jer je od trenutka njegovog reagovanja do dolaska vatrogasaca ispred šoping centra prošlo nešto malo više od 20 minuta - napisao je autor video snimka na kojem se vidi kako Dejan hrabro priskače u pomoć, i dodao da u kuhinji "nije bilo odgovarajuće opreme za suzbijanje požara".

Dok su zbunjeni radnici i gosti gledali šta se dešava, Novićević je skinuo majicu i uleteo u kuhinju u kojoj se prst pred okom nije mogao videti zbog dima.

Zahvaljujući ovom hrabrom momku, sprečeno je da se buktinja proširi do dolaska vatrogasca koji je obuzdali požar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DIM JE BIO GUST, JEDVA SMO NAŠLI IZLAZ" O mladiću koji je juče ugasio požar u tržnom centru bruje društvene mreže, a on je za "Blic" prepričao dramatične trenutke gašenja (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Feb.2021

U restoranu azijske hrane u jednom beogradskom tržnom centru došlo je požara koji je ugašen zahvaljujući pribranošću hrabrog Dejana Novićevića. Snimak akcije gašenja obišao je društvene mreže, a Dejan je za "Blic" prepričao dramatične trenutke koje na snimku nismo imali prilike da vidimo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.