IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Sa zgrade na Vidikovcu otpalo 15 kvadrata fasade!

Izvor: Kurir, 17.Nov.2014, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Sa zgrade na Vidikovcu otpalo 15 kvadrata fasade!

Komadi težine po 50 kilograma sručili se ispred ulaza na Vidikovcu, ali samo pukom srećom niko nije povređen

BEOGRAD - Komadi fasade, koja je juče pre podne otpala sa zgrade u beogradskoj ulici Vidikovački venac 85, samo zahvaljujući pukoj sreći nikog nisu povredili.

Opasnost po prolaznike i stanare preti već nekoliko godina, kada su zbog loše izgradnje počeli da otpadaju delovi zida.

- Sporedni ulaz sa rampom za invalide je blizu i ne daj bože >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da vetar nanese komade fasade i ubije nekoga. Otpadaju parčad od nekoliko kvadrata, težine oko 50 kilograma! Obeležili smo područje oko zgrade trakom da se tuda ne bi prolazilo, a okačio sam i obaveštenje u zgradi da se ne koristi taj izlaz - kaže Aleksandar Misović, predsednik skupštine stanara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MOGAO JE NEKO DA POGINE: Obrušila se fasada sa zgrade na Vidikovcu!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Nov.2014

Komadi fasade obrušili su se sa zgrade u Ulici Vidikovački venac 85 na stepenište ulaza i jedan parkirani automobil, pukom srećom u tom trenutku niko nije prolazio tuda..Samo pukom srećom niko nije povređen kad su se juče komadi obrušili sa zgrade u Ulici Vidikovački venac 85 na stepenište...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.