IZBEGLA TRAGEDIJU: Vesnu Zmijanac zamalo udario autobus na prelazu

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBEGLA TRAGEDIJU: Vesnu Zmijanac zamalo udario autobus na prelazu

Pevačica je krenula da prelazi ulicu kada je autobus prošao pored nje velikom brzinom. Jedan korak delio ju je od tragedije

Pevačicu Vesnu Zmijanac je umalo udario autobus i to sve zbog nepažnje i pevačice i vozača autobusa.

Pevačica je radila svoje svakodnevne stvari... Krenula od kuće, pa je imala problema sa isparkiravanjem automobila. Međutim, to nije ni najmanji problem, sudeći po onome što je moglo kasnije da joj se dogodi.

Vesna se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zaputila na Vračar, a na sebi je imala samo prsluk i šal, iako je veoma hladno ovih dana. Otišla je kod frizerke da joj pokrije izrastak, a sve je to snimila ekipa Paparaco lova.

Otišla je u kladionicu, a zatim krenula da prelazi ulicu. Međutim, autobus je brzo projurio pored nje, a ona se pomerila korak unazad. Njen izraz lica govorio je da se uplašila jer ju je samo jedan korak delio od tragedije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IZBEGLA TRAGEDIJU: Vesnu Zmijanac zamalo udario autobus na prelazu

Izvor: Dzungla.org, 12.Dec.2013

Pevačica je krenula da prelazi ulicu kada je autobus prošao pored nje velikom brzinom. Jedan korak delio ju je od tragedije OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.