IZAZVAO BURU JEDNIM KLIKOM: Da li se sprema na suočavanje sa Putinom? Makron podelio fotografije u NESVAKIDAŠNJEM izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 10:20

IZAZVAO BURU JEDNIM KLIKOM: "Da li se sprema na suočavanje sa Putinom?" Makron podelio fotografije u NESVAKIDAŠNJEM izdanju

Reakcije na društvenim mrežama su burne.
Službeni fotograf predsednika Francuske, Soazig de la Moasonijer, objavio je fotografije na kojima Makron udara u boksersku vreću.
Crno-bele fotografije prikazuju predsednika stisnutih zuba dok vežba.
Emmanuel Macron flexes political muscle with boxing photos https://t.co/DqG2TjZ6t3
— BBC News (World) (@BBCWorld) March 20, 2024
U komentarima su ga uporedili sa Rokijem Balboom.
Korisnici društvenih mreža su iskomentarisali i tajming, te da su ove fotografije nastale u momentu kada on poziva Evropu na ojačanje i slanje vojnih trupa u Ukrajinu. 
Neki su čak i rekli da se na fotografijama vidi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Makron se sprema da se bije sa Putinom“: Pojavile se fotografije predsednika Francuske zbog kojih ga upoređuju sa Rokijem (FOTO)

Izvor: Danas, 21.Mar.2024

Predsednik Francuske Emanuel Makron izazvao je buru na društvenim mrežama gde ga ljudi pitaju da li se sprema da se suoči sa Vladimirom Putinom, piše Gardijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.