IZAŠAO SNIMAK BRUTALNOG PREMLAĆIVANJA MALOLETNIKA! Roditelji dečaka iz Slavonskog broda žele SAMO JEDNU STVAR (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 16:50

IZAŠAO SNIMAK BRUTALNOG PREMLAĆIVANJA MALOLETNIKA! Roditelji dečaka iz Slavonskog broda žele SAMO JEDNU STVAR (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dečak je pretučen dan uoči Nove godine

Jedan maloletnik pretučen je u Slavonskom Brodu u noći sa 30.12. na 31.12.2023. godine. Njegovi roditelji obratili su se redakciji lokalnog PlusPortala s molbom za javnom objavom u kojoj traže pomoć sugrađana u prepoznavanju nasilnika.

- Dragi Brođani, ovaj video i slike napadača objavljujemo anonimno radi zaštite našeg maloletnog sina, ali uz njegov pristanak. Brutalan, a ničim izazvan napad dogodio se u Slavonskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brodu u noći s 30. na 31.12.2023. Osećaj straha i boli zbog napada može razumeti svako ljudsko biće - navode roditelji u apelu.

Kako kažu na ovaj korak su se odlučili je policija pune dve nedelje nije uspela da pronađe napadače.

- Zahvaljujući dobrim ljudima i našoj upornosti, saznali smo imena dvojice nasilnika. Kako bismo bili sigurni da se zaista radi o tim osobama, koje ćemo prijaviti policiji, molimo sve koji mogu da prepoznaju napadače da nam dojave. Krivci moraju biti kažnjeni! Ne dozvolimo da sutra neko drugo dete bude napadnuto zato što nismo ništa uradili - navodi se u apelu.

Podsetimo, na Badnji dan došlo je i do napada na maloletnike u Vukovaru, gde je nekoliko njih zadobilo teške telesne povrede. Hrvatska policija je naknadno privela više osoba.

Video napada na dečaka dostupan je OVDE. 

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.