IZAŠAO IZ DUŠEVNE BOLNICE, PA BRATU SEKIROM ODRUBIO GLAVU: Jezivi detalji nezapamćenog bratoubistva kod Čačka - komšije tvrde samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 22:22

IZAŠAO IZ DUŠEVNE BOLNICE, PA BRATU SEKIROM ODRUBIO GLAVU: Jezivi detalji nezapamćenog bratoubistva kod Čačka - komšije tvrde samo jedno

Muškarac (57) sekirom je ubio svog rođenog brata (59), i to sekirom gotovo odrubivši mu glavu.

Zločin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u čačanskom selu Gornja Trepča i, kako saznaju Novosti, čovek je oko 14 časova došao kući autobusom iz okolnog sela, vidno pod dejstvom alkohola. Susreo je brata u prizemlju kuće, gde ga je ovaj dočekao sa sekirom i navodno ga udario po vratu, nakon čega je muškarac mrtav pao na pod. Glava mu je, nezvanično saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila maltene odrubljena.

- Čuo sam ga kako doziva u pomoć. Nepovezano je pričao i govorio kako bratu teče krv niz vrat. Govorio je da ga je ubio neki taksista... - rekao je prvi komšija. - Posumnjao sam da se nešto strašno dogodilo, pa sam odmah otrčao do drugog komšije i pozvali smo policiju i Hitnu pomoć.

Kada su došli policajci, u kući zatekli su stravičan prizor. Telo čoveka ležalo je u hodniku kuće, a ubica je sedeo ispred kuće. Njemu su odmah stavili lisice na ruke. On je sve vreme tokom uviđaja sedeo na klupi u dvorištu.

Prema rečima komšija, ubica je duševni bolesnik. Više puta se lečio u psihijatrijskoj bolnici. Nedavno je izašao iz bolnice u Kovinu. Ubijeni brat je, kako pričaju komšije, imao problema sa alkoholom, odnosno bio je često pijan i prek kada popije, pa je bio u zavadi sa više ljudi u selu.

Porodica se u Trepču doselila sa KiM. Ubijeni muškarac je živeo na spratu porodične kuće, dok je ubica boravio u suterenu. Prvo su im umrli roditelji, a potom sestra i jedan brat. Četvrti brat iz porodice živi u Švedskoj, nakon što se oženio Crnogorkom. Njih dvojica živeli su od primanja sa Kosmeta, kao i pomoći Crvenog krsta.

Policija je do kasno večeras vršila uviđaj. Naložena je obdukcija pokojnog brata, a ubici je određeno zadržavanje. Tačan motiv zločina nije poznat, ali činjenica je da, kako poznanici braće pričaju, ubica je imao težak psihički poremećaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.