IZ PROVODA DIREKTNO U SMRT! Potresni detalji nesreće kod Velikog Gradišta u kojoj je poginuo mladić (17)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 08:05

IZ PROVODA DIREKTNO U SMRT! Potresni detalji nesreće kod Velikog Gradišta u kojoj je poginuo mladić (17)

Užas kod Velikog Gradišta

Mladić (17) iz Braničeva nastradao je na licu mesta, kada je automobil u kojem se nalazio prešao u suprotnu traku i direktno se sudario s dva automobila

Strava i užas! Mladić (17) iz Braničeva kod Velikog Gradišta je poginuo dok je petoro njegovih drugara povređeno u stravičnoj nesreći nedaleko od Požarevca! Mladić i njegovi prijatelji prethodno su bili u provodu, u povratku njihovo vozilo prešlo je u suprotno traku i direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sudarilo s dva automobila!

Kako saznajemo, stravična nesreća se dogodila u četvrtak oko 23 sata u mestu Srednjevo, na lokaciji Lazinac, na putu Požarevac - Veliko Gradište.

Mladić i njegovi prijatelji bili su u vozilu „opel vektra“, a za volanom tog automobila bio je S. M.

- „Opel vektra“ se kretao iz pravca Srednjeva ka Velikom Grradištu. Na blagoj krivini „opel“ je iz desne kolovozne trake prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa „škodom“. Od siline udarca vozilo se odbilo i sudarilo se u treće vozilo koje se nalazilo iza „škode“. Automobil je bio potpuno smrksan i nastala je prava drama jer su decu bukvalno izvlačili iz olupine - navodi izvor blizak istrazi, i dodaje stravične detalje nesreće:

- Nesrećni mladić se nalazio na zadnjem sedištu. U vozilu je bilo ukupno njih petoro - četiri mladića i jedna devojka. Za volanom je bio mladić iz okoline i zadobio je teške povrede. Nesrećni mladić je, nažalost, od siline udarca poginuo na licu mesta, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Nije mu bilo spasa. Povređeni su zbrinuti u požeravačkoj bolnici - tvrdi naš sagovornik.

Prema rečima poznanika poginulog tinejdžera, oni su prethodno bili u izlasku.

- Na mestu gde se dogodila nesreća nalazi se blaga krivina koju mladi vozač nije uspeo da savlada i izgubio je kontrolu nad automobilom. Priča se i da su se kretali velikom brzinom. Navodno su „opelom“ išli 150 kilometara na sat. Vozilo je bukvalno bilo u parčićima… staklo, delovi automobila i krhotine bili su razbacani po putu. Srećom, u „škodi“ svi su prošli bez povreda - kaže naš sagovornik, i dodaje:

- Oni su svi dobra deca zaista i samo su uživali u raspustu. Celo leto su imali za sebe. Seli bi tako u automobil i vozili se od sela do sela. Izlazili su na razna mesta, u zavisnosti gde se šta dešava. Tako je bilo i te kobne noći. Negde su izašli u okolini Požarevca, a zatim se dogodila tragedija. Svi su se oni lepo družili i bili su dobra deca. Priča se da ih je u automobilu bilo više nego što treba i da je čak neko od njih bio u gepeku. Zasad su sve nagađanja - tvrdi naš sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.