IZ OVE KUĆE VIŠE NIJE IZAŠAO: Snimak pokazuje kako je ekipa Velje Nevolje namamila vođu Pink Pantera u Ritopek (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 23:34

IZ OVE KUĆE VIŠE NIJE IZAŠAO: Snimak pokazuje kako je ekipa Velje Nevolje namamila vođu Pink Pantera u Ritopek (VIDEO)

Bačeno novo svetlo na slučaj nestanka Milana Ljepoje

Na novom snimku koji je prikazan večeras u "Hit Tvitu" vide se Veljko Belivuk i Marko Miljković kako dolaze u kuću strave u Ritopeku, a sutradan na istu mesto stiže i njihov saradnik Dejan Tešić koji je tog jutra dovezao žrtvu.

Reč je o vođi "Pink Pantera" Milanu Ljepoji, koji iz ove kuće nikada više nije izašao. Inače, ranije večeras u "Hit Tvitu" pušten je i snimak u kom se jasno zaključuje da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Velja Nevolja i njegova grupa spremali likvidaciju Ljepoje.

- To je noć pred likvidaciju Milana Ljepoje - rekao je načelnik beogradske policije Veselin Milić.

- Ovo je snimano početkom decembra, sad je sredina februara, već debelo odmakla akcija. To pokazuje koliko je to dugo trajalo - rekao je Vučićević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.