IZ INDIJE STIŽU NOVE ZASTRAŠUJUĆE BROJKE: Za poslenja 24 sata registrovano više od 86.800 novoobolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 08:46

IZ INDIJE STIŽU NOVE ZASTRAŠUJUĆE BROJKE: Za poslenja 24 sata registrovano više od 86.800 novoobolelih

Preminulo je više od 1.000 osoba.

U Indiji je za poslednja 24 sata registrovano 86.821 zaraženih, nakon što je zemlja ublažila niz restriktivnih mera kako bi se izborila sa ekonomskom krizom koja je pogodila zemlju zbog pandemije.

Ukupan broj obolelih u ovoj zemlji dostigao je 6,32 miliona, navodi agencija Rojters.

Od poslednjeg preseka preminulo je još 1.181 obolelih.

Ukupno je preminulo skoro 99 hiljada ljudi od posledica infekcije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusom.

Od srede otvorene su škole i počeli su s radom bioskopi, a najavljeno je i otvaranje barova i restorana u nekim delovima zemlje.

Indija je prijavila najgori ekonomski pad u poslednjih nekoliko decenija za kvartal do juna, jer su mnoga preduzeća zatvorena zbog pandemije kovida-19 nakon što je u zemlji proglašen strktni karantin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Rusiji rekordnih 9.000 zaraženih u samo jednom danu

Izvor: B92, 01.Okt.2020

Moskva -- U Rusiji je za poslednja 24 sata prijavljeno skoro 9.000 novih slučajeva zaraze, što je rekordan broj obolelih u jednom danu od 12. juna...Od poslednjeg preseka preminulo je još 169 obolelih, čime je ukupan broj žrtava kovida-19 dostigao 20.891, prenosi agencija Tass. Tako je ukupan broj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.