IVANKI IZVAĐEN TUMOR OD 20 KILOGRAMA: Imala jedan simptom, a onda je otkriven horor

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 20:31

IVANKI IZVAĐEN TUMOR OD 20 KILOGRAMA: Imala jedan simptom, a onda je otkriven horor

Operisana pacijentkinja Ivanka Murgić (58) rekla je da je kriva što nije išla na redovne ginekološke preglede.

Bivši hrvatski ministar zdravlja dr Darko Milinović obavio je u Opštoj bolnici u Gospiću operaciju, tokom koje je iz stomaka pacijentkinje izvadio tumor težak čak 20 kilograma.

Operacija je bila rizična, a pacijentkinja se dobro oseća nakon operacije prošlog utorka, objavio je Index.

Milinović je ginekolog, a toj profesiji vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nakon obavljanja nekoliko političkih funkcija, između ostalog, i župana Ličko-senjske županije.

Milinović je rekao za Index da su operacije s tumorom koji teži čak 20 kilograma uvek rizične, ali i da je uveren da su on i njegov tim dokazali da su sposobni i edukovani za takve zahvate.

Milinović je istakao da se do sada sa takvim slučajem nije sreo i da je pre toga operisao sličan tumor koji je bio upola manji.

Murgić je navela da je počeo da joj raste stomak i da je izgledala kao trudnica, a da se to sve dogodilo pre nešto manje od tri meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.