IVA ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK Još uvek nisu obelodanjene dve stvari, a sestra tragično nastradale devojke apeluje na ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 15:40

IVA ISPRAĆENA NA VEČNI POČINAK Još uvek nisu obelodanjene dve stvari, a sestra tragično nastradale devojke apeluje na ovo

Nastradalu Ivu na večni počinak ispratili su njeni najmiliji, članovi porodice i prijatelji.

Iva Balog (27) koja je nestala na plaži Oficirac, a čije je telo pronađeno sledećeg dana u Dunavu kod Starih Banovaca, sahranjena je danas.

Potraga koja je trajala od subote u 4 ujutru kada je nestala, pa sve do nedelje oko 13 časova digla je javnost na noge. Naposletku, sestra nastradale devojke je izjavila da je Iva stradala usled srčanog napada, te da dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve "ostaje u porodici". Ipak, apelovala je da se na Oficircu ubuduće zabrane žurke.

Za 27-godišnjom Ivom Balog tragali su svi - porodica, prijatelji, policija, građani koji su se putem mreža uključili u potragu, ali i specijalni odred ronilaca Žandarmerije koji je pretraživao Dunav.

Za to vreme, javljale su se razne teorije šta se sa Ivom moglo dogoditi, a porodica je dobijala oprečne informacije.

Od toga da je viđena u Partizanskoj ulici kako se šeta posred ulice, preko toga da su je četvorica mladića na Oficircu videla kako pliva u Dunavu, popričala sa njom, a zatim je pošla u pravcu muzike i usput razgovarala sa jednim strancem, najverovatnije Amerikancem.

Naposletku, Ivino telo je pronađeno 21 sat od nestanka, a u odnosu na mesto nestanka - plažu Oficirac oko 60 kilometara dalje nizvodno, ka Beogradu, a porodica je pozvana da je identifikuje. Još nije obelodanjeno pod kojim okolnostima i ko je našao telo Ive Balog.

- Iva je dobila srčani napad, to je uzrok smrti, nikakva obdukcija neće biti rađena - navela je Martina Balog i dodala da je sada sve unutar porodice, te da se više neće oglašavati za medije, osim jednog apela, a to je da se zabrane žurke na Oficircu. Kako je navela, to predstavlja opasnost za mlade devojke koje rizikuju da im bude sipana droga u piće i da im se nešto loše desi.

Ivina porodica tokom potrage nije isključivala mogućnost da se ona udavila, ali im je bilo čudno da to niko nije video.

Ova mlada devojka sahranjena je danas na Pravoslavnom groblju u Sremskoj Kamenici u krugu svoje porodice i prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.