ITALIJANI U VELIKOJ PLANI RASTURALI MARIHUANU I SPID

Izvor: Kurir, 20.Maj.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJANI U VELIKOJ PLANI RASTURALI MARIHUANU I SPID

SMEDEREVO- Aldo S. (30) i Đuzepe G. (43) državljani Republike Italije, uhapšeni su u velikoj Plani zbog posedovanja i prodaje marihuane i spida.

Kako je saopštila policija, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su italijanski državljani sa prijavljenim boravkom u Velikoj Plani, prethodno kupljenu marihuanu i spid u Srbiji, u periodu od 1. do 19. maja ove godine, delom lično konzumirali a delom davali na korišćenje drugim osobama.

Prilikom pretresa stana i drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prostorija osumnjičenog Miloša R. u Velikoj Plani, zatečeni su pored osumnjičenih i Stevan I. (30), Dalibor I. (30) i Ivan V. (27) svi iz Velike Plane i tom prilikom pronađena je opojna droga marihuana u količini od 1,1 gram.

Krivična prijava u redovnom postupku biće podneta protiv Miloša R, Dalibora I, Ivana V. i Igora V. zbog neovlašćenog držanja narkotika. Osumnjičenom Stevanu I, pored ovog krivičnog dela, na teret se stavlja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Osumnjičeni italijanski državljani biće u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu, sopštila je policija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.